Företagsstädning och kontorsstädning i Kiruna

Leilas Städservice

Ett företag med tjänster inom kontorsstädning och företagsstädning

Här hos oss på Leilas Städservice får man hjälp med det allra mesta som innefattar kontorsstädning, företagsstädning och annat inom städning och dylikt i Kiruna och dess omnejd. Vi hjälper alla företag och man kan utöver grundstädningen beställa ytterligare tjänster, så att uppdraget blir så specialanpassat och optimalt som möjligt för alla kunder. En ren, snygg och elegant arbetsplats ökar trivseln och därigenom produktiviteten på arbetsplatsen. Om ditt företag anlitar oss för kontors- eller företagsstädning, så finns det mycket goda möjligheter att ditt företag ökar sin lönsamhet tack vare detta.

Lokalvård på dina villkor

Vi hjälper till med lokalvård i alla typer av miljöer. Vår ambition är att du som kund alltid skall vara helt nöjd, när vi är klara med uppdraget. Vi låter alltid dig bestämma hur mycket eller litet hjälp som du vill erhålla av oss. Vi anpassar alltid alla uppdrag efter kundens behov, förutsättningar och önskemål. Detta lägger grunden för att lyckas i vår verksamhet.

Andra städuppdrag

Förutom de städuppdrag, som tidigare är nämnda, så kan man även anlita oss på Leilas Städservice för byggstädning, flyttstädning och golvvård. Oavsett vad du vill ha vår hjälp med, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss, så att vi tillsammans kan diskutera din situation och komma fram till en så bra lösning som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig, så att vi kan påbörja vårt arbete hos dig. Vi vill hjälpa dig och vi vill att du skall trivas i ditt hem och på ditt kontor.